Lasergamen Barneveld 
Verhuur

De Laser Guns  

Wat fijn dat u overweegt bij ons te huren. Als wij een reservering hebben nemen wij contact op en overleggen we wanneer u de laser guns ophaalt en weer terug brengt. Nadat dit besproken is ontvangt u een mail met de afspraken die zijn gemaakt en de afspraken waar u zich aan dient te houden. 

De laser guns worden meegegeven in een kist met de nodige bescherming. In de kist zullen de aantal gehuurde guns zitten, eventueel de bij gehuurde maskers en/of targets en reserve batterijen. De laser guns zijn gemakkelijk te gebruiken. Bij het ophalen van de guns word er een uitleg gegeven hoe u de teamkleur in kunt stellen, ze kunt resetten en leuke sounds kunt kiezen. Het lasergamen is voor jong en oud. Enkel dient het resetten van de laser guns door een volwassene gedaan te worden. U heeft zelf de vrijheid waar u gaat laser gamen. Ga lekker met z'n allen naar het bos, een oud gebied of een verlaten industrie terrein. Geniet van de natuur en de gezelschap met elkaar.

De laser guns beschikken over:

  • 4 teamkleuren
  • 4 verschillenden geweren
  • 3 levensbalken (3 levens per balk)
  • munitie herlaadknop
  • infrarood zender/ontvanger
  • trillen bij het schieten en bij het geraakt worden
  • licht en soundseffecten

De laser guns/maskers kunnen geraakt worden van maximaal 50 meter afstand. Daarbij is het volledig veilig. De laser stralen zijn onschadelijke, onzichtbare infrarood stralen. Alle laser guns beschikken over een CE markering en voldoen aan de Europese veiligheidsregels.  

Prijzen:

De laser guns zijn al te huur vanaf 2 stuks.

Wij rekenen een prijs van €4,50 per laser gun.

De betaling kan bij ons contant of over de bank.

Borg:

U zelf heeft de verantwoordelijkheid om de laser guns, maskers en targets weer in goede staat terug te brengen, zo niet dan word het verrekend/ingehouden op de borg. Wij rekenen een borg t.w.v. €50,-  

Locatie:

U vind ons op de mooie Veluwe. Vanaf de A1 is het nog geen minuut rijden en u bent bij ons op het terrein.


U kunt uw spel mogelijkheden uitbreiden door extra's erbij te reserveren. Meer leest u hier over bij het kopje extra's. 

Extra's