Lasergamen Barneveld 
Verhuur

Algemene voorwaarden 

Het is belangrijk dat u goed doorheeft waar de laser guns wel en niet tegen kunnen. De guns zijn niet waterdicht en zand kan ook zeker schade aan brengen.  Daarom adviseren wij om een goede binnen ruimte te creëren bij regen. Mocht er een goede reden zijn waardoor u de lasergames niet kunt huren kunt u kosteloos verzetten of annuleren. 

Normaal gebruik spreekt natuurlijk voor zich. Zo is het belangrijk dat u dus niet gaat gooien, slaan of schade aanbrengt. Wanneer wij bij terugkomst van de laser guns opmerken dat er schade is aangebracht of iets niet goed functioneert dan word dat verrekend met de borg. Als de borg contant word betaalt zullen wij bij het inleveren van de laser guns ze controleren en na goedkeuring krijgt u uw borg terug. Als de borg via de bank is betaalt hebben wij drie dagen om de borg terug te storten.

Wij zorgen dat de laser guns gevuld zijn met batterijen. Ook leveren wij standaard een extra setje batterijen mee. Wanneer de batterijen leeg zijn dient het vervangen door een volwassene gedaan te worden.